Handelsbetingelser

bajk.dk ejes og drives af:

BROECHNER.COM v/ Christian Brøchner
CVR/VAT: DK-37329002
Matthæusgade 6, st. th.
1666 København V

Der forefindes IKKE nogen fysisk butik – al handel foregår over internettet, og leveres enten til din hoveddør eller nærmeste afhentningssted.

1. Priser
Alle priser er inkl. 25 % moms, hvor intet andet nævnes. Alle priser er angivet i danske kroner (DKK).
Levering til Grønland og Færøerne sker kun ved forudbetaling, og der tillægges 100 kr. i forsendelse.

bajk.dk forbeholder sig ret til at annullere købers ordre som følge af prisningsfejl, tekniske problemer, force majeure, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl.

2. Fragt og levering

Alle vores varer sendes med PostDanmark, og som standard uden omdeling til nærmeste postbutik hvor du vil kunne afhente dine varer ved fremvisning af den e-mail du vil modtage fra PostDanmark.

Som regel sender bajk.dk varerne samme dag, hvis ordren er afgivet inden klokken 15:00. Dog kan enkelte afvigelser forekomme. Du vil dog altid modtage dine varer indenfor 1-3 dage. I weekender kan du ligeledes forvente at modtage dine varer indenfor 1-3 dage. Bestilte varer sendes om muligt samlet. bajk.dk kan ikke drages til ansvar for eventuelle forsinkelser fra PostDanmark. Har du ikke modtaget din pakke efter 6 hverdage, så kontakt os så vi kan finde en løsning, hvor du som kunde bliver retfærdig behandlet.

Fragtomkostninger

På bajk.dk er der gratis fragt ved varekøb for DKK 398 eller derover – såfremt du vælger uden omdeling. Hvis du vil have dine varer sendt med omdeling, skal du betale fragtomkostninger på DKK 89.

Ved varekøb for mindre end DKK 398 er følgende fragtpriser gældende:

  • DKK 49 for levering uden omdeling
  • DKK 89 for levering med omdeling.

Levering sker til faktureringsadresse angivet under købet, såfremt en alternativ leveringsadresse ikke er angivet – og efter ovenstående, generelle punkter.

3. Betaling
På bajk.dk kan du kun købe produkter via vores hjemmeside, og betale på følgende måder:

  • Sikker betaling med PayMill Betalingsmodul med VISA/Dankort, Maestro og MasterCard.
  • Direkte bankoverførsel – sæt pengene ind på konto i Lægernes Pensionsbank – reg. og kontonummer: 6771 – 0006680050

Vi går op i sikkerhed for din betaling – læs mere om sikkerhed med PayMill her.
bajk.dk modtager aldrig nogen følsomme oplysninger om dit kort eller din person. Du kan derfor handle i ro og mag – uden fare for at dine oplysninger bliver kompromitteret.

4. Reklamationsret
Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at de enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængigt af den individuelle situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget. Vi fremsender på opfordring fragtlabel til returnering af defekte varer, således disse kan returneres uden udgift for kunden. Er reklamationen ikke berettiget vil kunden efterfølgende blive faktureret for de fragtomkostninger som bajk.dk har haft i forbindelse med behandling af den uberettigede reklamation.

Kontakt os før du sender pakken retur for yderligere information. Sendes pakken retur uden først at have kontaktet bajk.dk og aftalt nærmere, refunderes udgifter til forsendelse ikke. Vi modtager ikke pakker pr. efterkrav.

Der henvises i øvrigt til Købeloven for fremgangsmåde vedrørende reklamationer.

5. Afbestilling
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på bajk.dk.
Du kan ikke fortryde, ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare.

Du skal inden 14 dage fra modtagelsesdatoen give os en meddelelse, hvis du ønsker at fortryde dit køb.
I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Meddelelsen sendes som mail til info@bajk.dk. Benyt vores “returneringsskema”, som var med i forsendelsen, og send den med tilbage i udfyldt stand. Udgifter til returnering af varer på grund af fejlkøb varetages af kunden.

Når pakken er modtaget, verificeret og godkendt, vil du blive kontaktet med henblik på godtgørelse af dit indkøbte beløb i form af gavekort til webshoppen og/eller dine penge tilbage.

Hvis du ønsker at afbestille en nyligt afgivet ordre, bør det relativ kort tid efter bestillingen, og gerne ske inden kl. 14:00 samme dag, som bestillingen er foretaget. Det sikrer at ordren ikke sendes af sted den samme eftermiddag. Ordre afgivet efter klokken 15:00 skal blot slettes inden 14:00 den følgende dag.

For yderligere information vedr. fortrydelsesret og returret henvises der til forbrug.dk

5.a Forsvarlig returnering

Alle produkter, som returneres til bajk.dk skal være forsvarligt indpakket, så varen ikke bliver beskadiget under transport. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at deres rettigheder bortfalder.
bajk.dk anbefaler, at varen returneres via PostDanmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i PostDanmarks system via. Track-And-Trace og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er nået frem.

Send pakken – i forsvarlig emballage – til:

bajk.dk
c/o Jane Kammersgaard
Gl. Skolevej 25
4733 Tappernøje
Mrk.: “RETURVARE”

Varer sendt pr. efterkrav modtages ikke.
Husk desuden at udfylde vedlagte returneringsformular.

6. Persondatapolitik:
Dine ufølsomme personoplysninger (navn, adresse, e-mail) lagres i kunderegistret hos bajk.dk. Samtidig er bajk.dk ansvarlig for disse oplysninger og bruger dem kun til at sende dig varer og informere dig, hvis der skulle opstå problemer med din levering. Vi videregiver altså ikke nogle kontaktinformationer til 3. part.

Du har altid mulighed for at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, og du kan i henhold til Persondataloven gøre indsigelse mod en evt. registrering.

bajk.dk anvender cookies – se mere på vores informationsside om cookies.

7. Er du i tvivl?
Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler bajk.dk, at de retter henvendelse til os – find informationerne på kontaktsiden.